5 motive care te vor convinge sa renunti la fumat in favoarea vapatului

Fumatul este unul dintre cele mai practicate si apreciate vicii care, odata introdus in rutina zilnica, cu greu mai poate fi eliminat. In incercarea de a facilita acest proces au aparut numeroase metode precum pastile, plasturi, ceaiuri, etc. Insa niciuna dintre acestea nu a dat roade deoarece omiteau cel mai important aspect – factorul social. Astfel, daca iti doresti sa faci un pas inainte pentru sanatatea ta fara a fi nevoit sa renunti complet la placerea de a fuma, tigara electronica reprezinta cea mai eficienta cale.

Substantele nocive din tigara clasica au fost eliminate

Prin faptul ca schimbi inhalarea de fum, produs prin ardere cu vapori generati de incalzirea unui lichid special, ai facut deja un pas important pentru sanatatea plamanilor si a intreg sistemului respirator. In plus, si concentratia acestui gaz difera. Daca tigarile clasice erau formulate pe baza unor substante foarte periculoase, lichidul de la tigara electronica este cu mult mai sigur.

Se poate regla cantitatea de nicotina

Dependenta de nicotina face ca renuntarea la fumat sa fie dificila. Intreruperea brusca a administrarii poate sa conduca la reactii adverse neplacute. De ceea, in momentul in care decizi sa inlocuiesti tutunul cu lichid pentru vapat, ai sansa sa decizi ce cantitate de nicotina sa fie adaugata. In acest fel o poti reduce treptat, pana in momentul in care creierul nu va mai avea nevoie deloc de ea.

Te ajuta sa experimentezi senzatii inedite

Un alt avantaj pe care il ofera trecerea la tigara electronica este faptul ca poti varia senzatiile. Schimbarea aromei lichidului iti ofera posibilitatea sa te transpui in locuri inedite. La Voore vei gasi variante tropicale, orientale, cu gust de fructe sau chiar de deserturi celebre. Tu decizi pe care o alegi in functie de depozitia pe care o ai.

Costuri cu mult reduse

Facand aceasta tranzitie nu dor ca se vor vedea rezultate cu privire la starea de sanatate, dar vei reusi sa faci si economii considerabile. Cu Voore te poti bucura asadar de tigari electronice la super pret. Odata ce ai achizitionat un kit complet de vapare, tot ceea ce va mai trebui sa asiguri periodic este lichidul. Un singur rezervor se poate folosi pana la 2 saptamani, in functie de frecventa de utilizare.

Practica ramane, efectele negative dispar

Cel mai important motiv care sa te convinga sa faci aceasta schimbare il constituie faptul ca poti renunta la fumat, fara sa elimini complet obiceiul. Daca acest viciu reprezenta momentul tau de relaxare sau un motiv de socializare, atunci chiar daca iti doresti sa faci o schimbare in viata ta, nu va trebui sa da la o parte aceasta placere. Vapingul imita fumatul aproape cu fidelitate, singura diferenta fiind faptul ca nu te mai expui la pericole.