dulap incorporat

Dulapuri incorporate in dormitor? Iata de ce este o idee buna

Un dulap este o piesa de mobilier esentiala pentru orice dormitor, asa ca stilul pe care il alegeti este o decizie importanta. Poate esti un nou proprietar care cauta mobilier pentru dormitor sau poate ti-ai depasit spatiul de depozitare actual si hainele tale gasesc acasa pe podeaua dormitorului tau sau agatate pe un scaun? Sau pur si simplu este timpul sa dai un refresh spatiului si sa te rasfeti.

Indiferent de motivul pentru care ai cumparat un dulap nou, a sti ce spatiu ai disponibil este crucial pentru procesul de cumparare a dulapului. Odata ce stii unde trebuie sa se potriveasca, poti incepe sa te gandesti la ce stil vrei. Puteti gasi mai multe idei de dulapuri incorporate pe care sa le integrati in spatiu.

  1. Vei avea mai mult spatiu de depozitare in camera ta

Dulapurile de sine statatoare lasa spatiu nefolosit pe care l-ai putea folosi ca depozitare suplimentara, fie spatiu pana in tavan, fie spatii de fiecare parte a locului in care se afla. In comparatie, dulapurile personalizate pentru dormitoare sunt special concepute pentru a se potrivi mai mult utilizand fiecare centimetru de spatiu disponibil. Dulapurile noastre realizate pe masura se potrivesc de la perete la perete si de la podea pana la tavan, astfel incat sa se integreze perfect de fiecare data.

  1. Hainele tale vor ramane organizate

Un alt avantaj al dulapurilor incorporate  este ca poti proiecta un spatiu complet organizat si personalizat pentru tine. Interioarele noastre flexibile sunt extrem de versatile, astfel incat sa puteti construi un loc pentru orice, de la haine si pantofi pana la genti si lenjerie de pat. Rafturile si sertarele pot fi repozitionate si pot fi adaugate rafturi suplimentare sau bare de umerase atunci cand aveti nevoie de ele. Majoritatea mobilierului de sine statator, in comparatie, nu ofera acest nivel de flexibilitate.

  1. Bucurati-va de libertatea unui design personalizat

Cand cumparati mobilier de sine statator si pre-asamblat, poate dura timp pentru a gasi piesa potrivita. Trebuie sa aiba dimensiunea si stilul potrivit si trebuie sa va asigurati ca se va potrivi usilor si scarilor pentru a o instala. Dar cu un mobilier de dormitor care poate fi asamblat cu usurinta acasa, toate aceste probleme sunt rezolvate! De asemenea, puteti alege dintr-o gama larga de materiale de placi si culori de sticla, astfel incat noul  dulap personalizat sa arate exact asa cum doriti. Acest lucru ofera libertate de design, indiferent daca doriti un dulap glisant din sticla, un dressing sau un perete luminos.  De asemenea, mobila poate avea si o usa MDF infoliat.

  1. Solutii personalizate pentru spatii incomode

In timp ce solutiile standard de depozitare ofera intotdeauna o potrivire stransa in ceea ce priveste potrivirea si stilul, mobilierul realizat pe masura este conceput pentru cerintele voastre exacte, astfel incat sa puteti proiecta un dulap care sa se potriveasca chiar si celor mai incomode spatii. Daca aveti streasina inclinata, nise sau un spatiu de colt, puteti crea in continuare un dulap care sa se potriveasca. Iar atunci cand alegeti mobilier cu usi glisante, instalarea este posibila in spatii mici care nu au spatiu pentru usile traditionale care se deschid si se inchid.