Mero

Ai un eveniment și dorești o programare rapidă? Folosește Mero!

În general, data și ora unui eveniment de o mare importanță se cunoaște cu cel puțin câteva luni înainte. Tocmai pentru ca tu să ai timpul necesar să te pregătești cum se cade pentru acesta. Uneori ne iese. Alteori, nu. Motivele pot varia: ai lăsat pe azi ce puteai face ieri de luni de zile, ai avut impresia că părul tău nu necesită neapărat vopsire, unghiile mai puteau aștepta…sau pur și simplu apare neprevăzutul, îți iese în cale și trebuie să găsești rapid soluții la problemele întâmpinate. Ai un eveniment și dorești o programare rapidă? Ești în locul cel bun.

Cea mai simplă cale de a remedia o unghie ruptă fix înainte de eveniment, de a schimba în ultimul moment coafura de nuntă, de a te epila urgent ș.a.m.d. este să apelezi la celebrele programări mero. Site-ul și aplicația Mero găzduiesc cele mai bune saloane din țară, unde te poți programa singur/ă, chiar și atunci când neprevăzutul îți joacă feste.

Dacă ești pe grabă, cauți orașul în care te aflii și cauți saloanele potrivite. Dacă nu găsești locuri libere la un salon anume, continui căutarea. Atunci când faci o programare rapidă, de ultim moment, s-ar putea să ai nevoie de servicii complete. Spre exemplu, dacă mergi la o nuntă și ești în întârziere, probabil ai nevoie de un machiaj rapid cât și de o coafură care să reziste în timp ce te distrezi copios. Aici te vor ajuta aceste programări mero despre care îți vorbeam. Simplu și eficient, nu-i așa?

Descarcă aplicația Mero

Nu mai sta pe gânduri și intră pe pagina lor web, fă-ți cont și descarcă-ți aplicația! Totul este foarte simplu cu Mero! Cum îți faci cont? Ca pe orice altă platformă social media sau site. Accesezi secțiunea ”Contul meu”. Acolo, ai opțiunea de a continua cu contul de Facebook sau Google sau să utilizezi numărul de telefon. Însă tu, pentru că nu ai cont, vei accesa secțiunea ”Creează cont”. Vor fi necesare doar câteva date pentru ca tu să poți fi identificat/ă, numărul de telefon pentru ca profesioniștii de la saloane să te poată găsi în caz de schimbări de ultim moment și gata!

Apelează și tu la rapidele programări mero pentru a te convinge că aplicația și conceptul în sine reprezintă viitorul în ceea ce privește programarea la un serviciu de înfrumusețare. Nu vei mai sta la telefon minute în șir, nu mai pierzi timpul, nu mai există noțiunea de programare dublă, nu vei mai uita când trebuie să mergi la salon și nu o să mai întârzii.

De asemenea, aplicația vine ca o mănușă și proprietarilor sau profesioniștilor de la saloane, care desigur, se pot înregistra și își pot prezenta serviciile sub forma unui profil, asemănător cu cele de social media. Nu mai ezitați și înregistrați-vă acum, pentru a putea beneficia de programările viitorului! Veți constata că totul va fi mult mai ușor de acum înainte! Chiar dacă, uneori, neprevăzutul îți joacă feste, fii mereu cu un pas înainte!