apa imbuteliata
apa imbuteliata

Apa imbuteliata, cea mai simpla dovada de grija pentru parinti si bunici!

Se spune ca, odata cu inaintarea in varsta, rolurile se schimba si, dupa ce parintii sau bunicii ne-au 5crescut, este randul nostru sa ne ingrijim de ei la batranete. Bineinteles, aceasta grija poate imbraca multe forme, insa una dintre cele mai simple si la indemana dintre ele, despre care vom vorbi in continuare, este sa le furnizam accesul la… apa imbuteliata. Desi pare destul de putin important, in contextul in care exista apa de la robinet, oferita aproape gratuit, acest aspect se poate dovedi crucial pentru starea de sanatate a celor pe care ii iubim si ii dorim cat mai mult timp alaturi de noi.

 

In Romania, apa de la robinet nu este neaparat potabila in toate regiunile tarii, din motive care tin atat de compozitia propriu-zisa, cat si de aspect, gust, miros etc. Pe de-o parte, infrastructura de tevi este in mare parte compromisa si tot ce circula prin ea preia in mod automat rugina si alte depozite, iar, pe de alta parte, tratarea cu clor, pentru indepartarea microorganismelor, lasa un miros greu de suportat. In aceste conditii, cea mai avantajoasa varianta, din toate punctele de vedere, asa cum vei vedea mai jos, este apa imbuteliata de la compania H2On.

 

H2On este o companie care livreaza, la domiciliu si la birou, in aceeasi zi, in toata tara, o apa imbuteliata 100% microbiologic pura, netratata, ale carei calitati au fost recunoscute inclusiv la nivel international (premiul Superior Taste Award, acordat de catre prestigiosul International Taste Institute, din Bruxelles, Belgia, in anii 2019, 2020 si 2021). Pretul bidoanelor sale de 19 litri este de numai 23 de lei, ceea ce inseamna doar 1,21 lei per litru, un pret considerabil mai mic decat toate celelalte variante disponibile pe piata (sticle la 0,25 L, 0,5 L, 1 L si chiar 2 L).

 

Apa de calitate, fara efort suplimentar din partea seniorilor

 

Pentru a te asigura ca seniorii la care tii, fie ca vorbim despre parintii tai, bunicii sau alte rude, au acces permanent la apa imbuteliata, care nu le pericliteaza sub nicio forma starea de bine, iti recomandam sa le comanzi si un dozator sau o pompa pentru bidon. Astfel, ei nu vor fi pusi niciodata in situatia de a manui echipamentul, ci isi vor putea umple rapid un pahar sau o cana, pentru a-si potoli setea, a-si lua medicamentele sau a „insoti” pranzul sau cina de care se bucura.

 

In momentul in care bidonul cu apa imbuteliata se apropie de final, tu sau parintele/bunicul puteti apela compania sus-numita, pentru a plasa o noua comanda, care va ajunge in aceeasi zi. In cazul in care se doreste acest lucru, livratorul va putea inclusiv monta echipamentul pe dozator, ceea ce inseamna ca nu va exista nicio perioada in care seniorul sa nu aiba acces la o apa 100% sigura pentru consum. In concluzie, un simplu gest poate face diferenta si poate contribui la hidratarea corecta a organismului, cruciala la orice varsta, pentru buna functionare a proceselor interne.