Avantajele decorarii casei cu oglinzi

Oglinzile au fost tot timpul utilizate pe post de accesorii pentru casa dincolo de utilitatea lor. Cu ajutorul unei oglinzi poti transforma complet o incapere atunci cand stii cum sa le folosesti. Iata mai multe idei care te pot ajuta sa obtii rezultatele dorite.

In primul rand, trebuie sa stii de unde sa cumperi oglinzile iar noi iti recomandam in sensul acesta Shopeo, un magazin online in care le poti gasi pe toate. De asemenea, poti sa gasesti in acest marketplace mai multe astfel de produse pentru a obtine un decor interesant in casa ta, in afara de oglinzi fabuloase.

Ce avantaje iti ofera oglinzile?

Oglinzile sunt foarte utile pentru ca ne ajuta sa ne reflectam imaginea si pot fi, de asemenea, un element decorativ foarte eficient. Exista multe forme, stiluri, finisaje si dimensiuni diferite din care poti alege, astfel incat exista intotdeauna o oglinda perfecta pentru oricine.

Avantajele de a avea oglinzi decorative:

  • pot fi o modalitate frumoasa de a aduce eleganta in orice camera;
  • pot adauga dimensiune si dragalasenie oricarui spatiu;
  • pot face ca o camera sa para mai mare si mai putin inghesuita.

Daca esti in cautarea unui decor extravagant, poti alege oglinzile mari, cu un design original, spectaculos, care caracterizeaza acest stil. Desi exista inca din anii 1930, stilul Hollywood Regency este reinterpretat in mod constant.

Oglinzile sunt un accesoriu preferat, deoarece creeaza si reflecta frumusetea. Indiferent de stilul de decor ales, ele pot lua forme care sa le permita sa fie incadrate perfect pentru a completa armonios atmosfera interioara.

Cum sa acoperi gaurile, crapaturile sau petele de pe peretii tai cu oglinzi

O oglinda poate fi o modalitate creativa si economica de a masca gaurile, crapaturile sau petele de pe peretii tai. Oglinzile sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, astfel incat o poti gasi pe cea perfecta pentru a-ti acoperi gaurile. Iata trei sfaturi pentru a folosi o oglinda si pentru a acoperi imperfectiunile peretilor:

  1. Alege o oglinda care sa se potriveasca zonei. Daca ai o gaura mare, de exemplu, cauta o oglinda care este suficient de mare pentru a acoperi intreaga zona. Daca ai o gaura mica, alege o oglinda care are dimensiunea potrivita pentru spatiul respectiv.
  2. Alege o oglinda care are culoarea potrivita. Daca ai un perete care este deschis sau inchis, alege o oglinda care sa se potriveasca cu culoarea peretelui.
  3. Alege o oglinda care sa reflecte culoarea peretelui. Daca peretele este deschis, alege o oglinda care sa reflecte lumina. Daca peretele este intunecat, alege o oglinda care reflecta intunericul.

Poti verifica gama de oferte mobila unde vei gasi oglinzi la reducere. Iti recomandam sa utilizezi oglinzi rotunde atunci cand vrei sa dai o mai mare fluiditate spatiului si oglinzi decorative autoadezive in momentul in care vrei sa eviti sa gauresti peretii. Gama de oglinzi decorative este extinsa si cu siguranta vei gasi in ea tot ce ai nevoie pentru casa ta, indiferent de stilul pe care decizi sa il utilizezi in interior. Nu uita ca oglinzile potrivite sunt cele care ajuta spatiul sa arate mai bine.