Avantajele laserului pentru o vedere mai buna

Oamenii care au absolut nevoie de ochelari, se obisnuiesc de obicei cu ei rapid, deoarece face parte din viata de zi cu zi. Cu toate acestea, multi purtatori de ochelari sau lentile de contact viseaza la o viata fara aceste ajutoare. Se poate realiza o viziune clara fara ochelari. Operatia de ochi cu laser poate fi o imbogatire a vietii.

De multe ori se intampla ca oamenii care poarta ochelari sa se simta mai atragatori fara ochelarii lor si sa opteze pentru tratament cu laser. Ochelarii si lentilele de contact sunt adesea descrise ca enervante, consumatoare de timp si restrictive. Aproximativ 2/3 dintre persoane au nevoie de ochelari, 90% dintre ele poarta ochelari. Tratamentul de ochi cu laser este o alternativa reala la ochelari sau lentile de contact. In fiecare an, peste 100.000 de oameni renunta la ochelari si lentile de contact si opteaza pentru chirurgia ochiului cu laser.

Exista mai multe motive pentru a opta pentru o operatie cu laser:

  1. Dorinta de a nu mai purta ochelari
  2. Evitarea lentilelor de contact
  3. vedere clara fara ajutor vizual
  4. senzatie estetica
  5. confort deranjant la purtare datorat lentilelor de contact sau ochelarilor

In special, sportivii ar trebui sa aiba ochii liberi, deoarece ajutorul vizual interfereaza adesea cu sportul. Exista, de asemenea, saune sau intrarea intr-o camera bine incalzita dupa o plimbare de iarna. De asemenea, este enervant daca ochelarii se aburesc in timpul gatitului din cauza cresterii aburului.

Nu se poate incepe ziua fara ochelari. Este necesar pentru sport, la locul de munca si in timpul liber.

Daca vederea se schimba, ochelarii noi trebuie cumparati din nou si din nou si asta costa destul de multi bani pe parcursul vietii.

Purtatorii de lentile de contact considera ca este foarte incomod daca apa cu sapun patrunde in ochii lor in timp ce fac dus si poarta lentile de contact. Infectiile nu pot fi complet excluse. Cand vine vorba de lentile de contact, igiena este primordiala. De asemenea, este impracticabil mersul la inot cu lentilele de contact, deoarece acestea se pierd cu usurinta. Lentilele de contact trebuie de asemenea scoase inainte de a merge la culcare pentru a evita inflamatia.

Daca se compara toate inconvenientele si costurile asociate cu mijloacele de vedere slaba, atunci oftalmologie Iasi poate fi o alternativa. In functie de procedura, laserul dureaza doar cateva minute si, datorita tehnologiei avansate, a devenit o procedura standard.

Toate sporturile, precum inotul, alpinismul, joggingul, parasutismul, surfingul sau scufundarile sunt mult mai placute fara ajutoare vizuale si sunt adesea un motiv pentru tratamentul cu laser. Aceaste distractii vot fi ceva complet nou dupa procedura.

Cu ochelarii nu este atat de usor in a realiza un machiaj perfect. Cearcanele de sub ochelari vor iesi in evidenta si mai clar, ochii trec sub rama ochelarilor si poate acestia nici nu se potrivesc cu hainele. Aplicarea machiajului la ochi este, de asemenea, complicata cu lentilele de contact, deoarece nici un produs cosmetic nu trebuie sa intre in contact cu lentilele de contact.