birotica
birotica

Birotica, incotro? Cum este afectat acest domeniu de tendinta de a lucra de acasa?

Traim intr-o perioada digitala, iar companiile moderne investesc constant in tehnologie. Acestea profita de puterea oferita de beneficiile solutiilor online, iar hartia clasica este utilizata din ce in ce mai putin. Pe de alta parte, produsele de papetarie si birotica, disponibile si in oferta Office Class, nu au devenit nefolositoare. Atunci cand un magazin online expediaza un colet, acest proces are loc in cutii ambalate din carton.

Exista etichete si indicatii scrise, fiind prezente si facturi sau chitante fizice. Prin urmare, evolutia nu presupune eliminarea hartiei. In mod contrar, faptul ca oamenii prefera sa lucreze de acasa a dus chiar la o nevoie mai mare in aceeasi industrie. Oricine stie faptul ca un virus sau o eroare umana poate duce la stergerea datelor, astfel incat trebuie sa existe intotdeauna copii de rezerva.

De ce nu se poate trai fara hartie?

Gandeste-te la task-urile tale zilnice. Atunci cand te afli la job, mai mult ca sigur vei fi pus sa semnezi o foaie. Aceasta poate reprezenta o declaratie, un acord sau un plan cu termenii si conditiile care s-au modificat in ultima perioada.

Daca lucrezi ca freelancer, clientii iti solicita facturi la fiecare proiect. Uneori, este necesar inclusiv sa copiezi si sa semnezi un contract de lunga durata. Nici cei care detin propria companie nu au viata mai usoara cu birotica, deoarece aceasta activitate necesita numeroase acte si dosare pentru o gestiune eficienta.

Hartia nu este singurul element obligatoriu. In momentul in care vrei sa duci la bun sfarsit sarcinile de lucru, s-ar putea sa fie necesare instrumente de scris, o imprimanta sau o agenda. De asemenea, arhivarea se poate realiza in continuare in modul clasic. Cum ar fi sa ai acces la niste date sensibile sau sa te trezesti maine ca au fost modificate sau furate? Cel mai probabil, nu-ti doresti sa treci prin asta. Din acelasi motiv, este important ca fisierele tale sa fie prezente in cat mai multe forme.

Ce alte produse de birotica si papetarie sunt indispensabile pentru lucrul de acasa?

Printre cele mai utile produse se afla notitele autoadezive. Prin intermediul acestora, iti vei aminti ce este de facut in fiecare saptamana, iar culorile vii te ajuta sa prioritizezi sarcinile. Acestea se pot utiliza atat pentru activitatile de la munca, cat si pentru a planifica apeluri telefonice, interviuri sau alte lucruri personale. Datorita faptului ca sunt usor de lipit si raman la vedere, sunt mai eficiente decat listele to-do online.

Un alt produs pentru birotica pe care ar fi bine sa-l achizitionezi este caietul de birou. Acesta poate fi prevazut cu una sau doua spirale, este elastic si dispune de o coperta rigida. In interior, exista microperforatii pentru a se desprinde filele, precum si separatoare color. Prin urmare, organizarea informatiei are loc intr-un mod mai clar. Majoritatea caietelor sunt in format A4, dar exista si modele A5. Acestea au hartia alba de 90 gr/mp si nu atrag cerneala.

Poti investi in pixuri, stilouri, capsatoare si mape. Toate acestea sunt necesare pentru o productivitate sporita si au rolul de a te ajuta in sortarea alfabetica. La un magazin online de birotica si papetarie poti gasi o gama variata de astfel de produse la oferta. Comanda acum de peste 199 lei si beneficiezi de transport gratuit in toata tara!

Articol realizat de www.iagency.ro