Cada freestanding- lux pentru propria baie

O cada baie freestanding www.goodbath.ro mai eleganta decat versiunea traditionala si aduce bunastare in propria baie. Inainte de a face pasul in cumpararea acesteia, cumparatorul va trebui sa aiba grija la cateva detalii.

Spre deosebire de cazile incorporate, cazile freestanding nu au nicio legatura cu peretele baii si pot fi amplasate oriunde in camera. De asemenea, armaturile nu ies din perete ca de obicei, ci sunt conectate la conducta de apa printr-un suport de sine statator sau sunt deja integrate in cada pe picioare. De regula, este un corp de cada cu forma eleganta, fara carcasa de tigla – dar sunt imaginabile si variante masive care se afla in mijlocul incaperii. In orice caz, cazile autoportante aduc lux si Wellness in propria casa. Se adapteaza la propriul gust: ovale, alungite sau coltoase, mici sau mari, cu sau fara picioare. Si nici materialul nu este limitat! Exista cazi autoportante din piatra naturala, portelan,lemn, beton, acril si otel. Cu pereti subtiri, cada de sine statatoare arata usoara, eleganta si atemporala. Cu pereti mai grosi, devine un element inconfundabil, masiv, in propria baie.

In unele cazuri, robinetul si comenzile de temperatura sunt, de asemenea, atasate de peretele de deasupra cazii. Apoi, totusi, rezultatul de multe ori nu mai este o cada de baie 100% freestanding. Pentru un efect de wow absolut, se poate plasa un altul pe tavan deasupra cazii. Capul de dus se ataseaza cu functie de apa de ploaie.

Si de parca nu ai fi rasfatat de alegere, pe langa asta mai sunt si extra accesorii: jeturi de masaj (atunci produsul se numeste freestanding cada cu hidromasaj) sau efecte de lumina care lasa apa sa straluceasca in toate culorile curcubeului la apasarea unui buton. De asemenea, cada freestanding poate lua orice culoare – si chiar poate fi transparenta. Se poate, de asemenea, pentru o atmosfera de wellness, cada sa fie atasata intr-un cadru placut cu o priveliste minunata.

Cele mai importante materiale sunt:

  • Fonta

Incercata si testata in fabricarea cazilor de baie autoportante, fonta revine in prezent. Fie ca este clasicul cu picioarele leului sau o varianta moderna in culorile la alegere. Usor de curatat cu o carpa umeda si lichid de spalat.

  • Email de otel

Acest material pentru cazile autoportante este foarte rezistent, usor de curatat – si in cazul in care o barca cu vasle se rastoarna eficient in el, smaltul poate fi reparat.

  • Acrilul sanitar

Este, de asemenea, potrivit pentru agitatia vietii de familie. Materialul este usor, insensibil, anti-alunecare si rezistent la socuri. Daca apar daune, se poate repara chiar si singur cu un kit de reparatii de la producator. Din punct de vedere al costurilor, este cel mai ieftin.

  • Turnare minerala

Datorita flexibilitatii ridicate a materialului, turnarea minerala, adica amestecul dintre rasina sintetica si minerale, este potrivita pentru forme neobisnuite ale cazilor de baie autoportante. Exista mai multe tipuri de rasini minerale. Suprafata neteda este usor de curatat, iar producatorii promoveaza durabilitatea. Chiar si cei mai chimici dezinfectanti nu i-ar putea dauna.