Care este deosebirea dintre videochat adult și videochat non-adult?

În calitate de model videochat independent, tu ești cea care alege secțiunea care te avantajează mai tare în momentul în care alegi să colaborezi cu un studio chat. Tu ce alegi, videochat adult sau videochat non-adult?

Videochat non-adult

În cazul în care alegi secțiunea de videochat non-adult nu ți se cere să ai experiență, dar este totuși necesar să cunoști limba engleză la un nivel mediu deoarece sesiunile plătite (private, cu alte cuvinte) se bazează într-un procent de aproximativ 80 % pe conversație și restul de 20 % pe imagine. Un site de videochat non-adult constituie o școală de videochat în care sunt predate noțiuni de bază pe care orice model de videochat trebuie să le cunoască, și anume:

  • Cum ar trebui să îți pui imaginea în valoare;
  • Ce ar trebui să faci pentru a avea o imagine impecabilă, adaptată modei actuale;
  • Cum poți atrage un membru în conversație fără să deții prea multe mijloace;
  • Cum să atragi cât mai mulți membri în privat fără să ajungi neapărat la nuditate;
  • Ce este necesar să știi pentru a putea purta o conversație atractivă și activă deopotrivă;
  • Cum să fii constantă atât în câștiguri, cât și în ceea ce privește programul.

Dacă începi activitatea de model de chat online la categoria non-adult, apoi vei decide să faci tranziția spre videochat adult atunci, în mod sigur, vei fi complet pregătită pentru site-uri mult mai complexe încă din prima lună de activitate, iar veniturile vor fi pe măsură.

Videochat adult

Spre deosebire de secțiunea non-adult, secțiunea adult abordează un nivel mai crescut de nuditate și de erotism, însă acest lucru nu înseamnă că cineva te va obliga să faci lucruri cu care nu te simți confortabil și pe care nu vrei să le faci. Categoria de videochat adult este bazată în principal pe imagine. Conversație, senzualitate și, în special, seriozitate. Imaginea este însă un detaliu important în procesul de dezvoltare al unui model videochat de succes. Imaginea – felul în care arăți – este primul impact al interlocutorului, un fel de carte de vizită.

Principala diferență dintre cele două tipuri de categorii de videochat reprezintă activitatea în sine a modelului. Chiar dacă ambele categorii presupun interacționare și senzualitate, tu ai libertate de a opta – în cazul videochat-ului adult, poți alege să faci și show-uri erotice. Este important să menționăm și faptul că niciun model nu este obligat să facă ceva ce nu își dorește. Fiecare model în parte alege pentru propria persoană și nimeni din studio chat nu poate ști ce alege ea să facă în timpul întâlnirii cu un membru în privat, exceptând persoana cu care interacționează.