Care este specificul unui dulap metalic pentru substante periculoase?

Atat solutiile toxice, cat si cele inflamabile pot pune in pericol sanatatea angajatilor. Din fericire, un dulap metalic conceput special pentru depozitarea acestora te ajuta sa mentii mediul de lucru in siguranta. Un astfel de produs previne accesul persoanelor neautorizate, precum si riscul de accidentare. Datorita faptului ca este impiedicat contactul direct cu recipientii, sansa de a exista reactii adverse scade. Iata ce trebuie sa stii inainte de o astfel de achizitie!

  • Ce caracteristici prezinta dulapurile pentru substante periculoase?

Cel mai usor mod de a recunoaste un astfel de dulap metalic disponibil in oferta Viamond.ro este prin intermediul culorii. Acest produs se gaseste aproape intotdeauna in nuante stridente, cum ar fi rosu sau galben. Exista insa si modele gri deschis, create pentru cei care isi doresc in continuare un aspect estetic placut. Suprafata exterioara este realizata dintr-o tabla de otel care are doar 1mm grosime si este rezistenta la acid.

De asemenea, tratamentul aplicat este cel prin fosfatare. Acesta este un mod de vopsire puternic, prin care se reduce valoarea curentului de coroziune si culorile ajung mai pronuntate de material. Drept consecinta, coroziunea nu mai este o problema la fel de mare si exista protectie impotriva ruginii.

Dimensiunile unui dulap metalic pentru substante periculoase pot fi de 1000x550x2000 mm. Acest model are 2 rafturi, greutatea de 100 de kilograme si politele reglabile. Exista inca o zona, care permite scurgerea pierderilor de la recipienti. O alta dotare similara este vasul suplimentar de colectare, care are capacitatea de 12 litri.

Vrei o alternativa? Alege un model cu masurile de 1000x550x1000 mm. Desi acesta este mai mic, se livreaza in stare deja asamblata si dispune in continuare de cablu pentru conectare la pamant. Pe usi sunt atasate indicatoare despre fumatul interzis si prezenta substantelor inflamabile. Lateralele si partea superioara au perforatii, ceea ce permite circulatia aerului in interior. Produsul a trecut si probele de rezistenta UNI de la CATAS.

  • Cat costa un dulap metalic pentru substante periculoase?

Pretul variaza in functie de fiecare model si incepe de la 2.717,95 RON. Acesta este un dulap prevazut cu incuietoare de siguranta si inchidere in 3 puncte. Daca esti in cautarea unui produs cu mai multe beneficii, alege unul gri deschis.

Modelele din aceasta categorie sunt dotate cu un locas pentru ventilator, care are diametrul de 100mm. Alte imbunatatiri sunt tava de protectie galvanizata si seiful integrat. Costul total este de 3.216,56 RON cu TVA, fiind aplicata o reducere de 824,67 RON. Cel mai scump model pentru substante periculoase este XECO2000. Acesta costa 5.773,87 RON cu TVA, iar tu economisesti 963,18 RON.

In situatia in care nu dispui de toti banii pentru un dulap metalic, poti achizitiona unul in 3 rate fara dobanda. Acest lucru este posibil prin intermediul cardului Star, emis de Banca Transilvania. Se pot utiliza si alte carduri de credit, cum ar fi cele de la BCR, BRD sau Alpha Bank. Perioada de gratie este de 56 de zile.

Toate produsele au garantie 24 de luni din momentul efectuarii comenzii. Este necesara o investitie initiala, dar beneficiile legate de securitate sunt mult mai mari. La un magazin de birotica si papetarie online gasesti dulapuri metalice pentru substante periculoase si alte produse asemanatoare la oferta!