Care sunt cele mai recomandate materiale pentru genti de dama?

Cauti o geanta dama dintr-un material de buna calitate, care sa te impresioneze inca de la primul contact? Atunci iti prezentam cele mai bune materiale din care pot fi facute gentile. Daca esti in cautara unei genti noi, este ideal sa nu iei in calcul doar brandul care a produs geanta de dama vizata. Conteaza tipul, culoarea, pretul si materialul din care produsul este confectionat, iar azi vorbim despre materiale.

Genti de dama din piele

Pielea este utilizata in mod normal pentru a realiza gentile de designer si alte genti de lux. Lucrul acsta se datoreaza faptului ca este usor de taiat, de modelat si de proiectat in mai multe feluri. De asemena, durabilitatea este testata deja de foarte mult timp. Frumusetea pielii este un alt avantaj pentru care acest material este atat de cautat si de apreciat.

Genti din stofa

Materialul acesta este de mai multe tipuri. Stofa de bumbac este una dintre cele mai populare. Oamenii aleg gentile din stofa din bumbac deoarece pot sa le plieze usor in timpul purtarii sau in momentul in care le depoziteaza undeva. Gentile din stofa sunt concepute inclusiv pentru moa si sunt atat de frumos realizate incat le vei vedea ca fiind facute din materiale de calitate.

Mai mult decat atat, aceste genti din stofa sunt foarte usor de realizat ceea ce inseamna ca si pretul lor va fi mai mic decat al celor de piele. Ceea ce face ca aceste genti sa fie atat de populare este lejeritatea cu care pot fi intretinute. Cele mai multe pot fi spalate la fel ca si hainele.

Genti din vinil

Daca privesti gentile din vinil de buna calitate, este posibil sa le confunzi cu gentile din piele. Daca arunci insa o privire ceva mai atenta vei descoperi ca sunt facute dintr-un fel de plastic cauciucat. Aceste genti sunt foarte des intalnite. In momentul in care mergi pe strada vei gasi numeroase femei care poarta astfel de genti. Cu alte cuvinte sunt unele dintre cele mai comercializate genti din prezent. Motivul este ca foarte multe persoane le aleg pentru ca sunt impermeabile. In plus, aspectul similar cu cel al gentilor scumpe, de piele, este cel care te va ajuta sa arati mereu bine fara sa investesti sume uriase.

Acestea sunt cele mai utilizate trei materiale in realizarea gentilor de dama si tot ce trebuie sa faci este sa le alegi pe cele potrivite pentru tine.