vestiar metalic
vestiar metalic

Ce particularitati prezinta un vestiar metalic cu usi Z, din punctul de vedere al depozitarii?

Un vestiar metalic este una dintre piesele de mobilier folosite in mai multe domenii, in primul rand de toate categoriile profesionale care poarta o uniforma in timpul programului: cadre militare, politisti, agenti de paza, medici, asistenti medicali si angajati din anumite ramuri industriale.

De asemenea, activitatea sportiva presupune schimbarea vestimentatiei de strada cu echipamentul necesar sportului practicat, astfel incat fiecare sala de fitness sau de sport pune la dispozitia clientilor si a angajatilor diferite modele de vestiar metalic.

Scolile si institutiile de cercetare profita, la randul lor, de capacitatile de depozitare ale acestor piese de mobilier. Uniforma scolara, materialele didactice si diferite obiecte personale pot fi pastrate in siguranta intr-un spatiu protejat cu cheie si usor accesibil.

Exista modele diverse, iar printre cele mai apreciate, din punctul de vedere al depozitarii si nu numai, se numara cele cu usi in forma literei Z de la www.viamond.ro. Fara sa aiba dimensiuni mari, acestea permit depozitarea concomitenta, in fiecare dintre spatiile cu care sunt prevazute, a hainelor, a articolelor de incaltaminte sau a altor tipuri de obiecte. Iata unele dintre produsele care sunt apreciate de toti utilizatorii!

Vestiar metalic cu 6 posturi in forma de Z

Fabricat in Italia si livrat in stare complet asamblata, produsul ofera spatii de depozitare pentru nu mai putin de 6 persoane, fara sa ocupe mult loc. Latimea sa este de 1.200 de milimetri, adancimea de 500 de milimetri, iar inaltimea de 1.950 de milimetri.

Fiecare din cele 6 spatii este dotat cu un compartiment pentru efecte personale si cu unul pentru haine, prevazut cu un suport pentru umeras. De asemenea, pe fiecare usa exista un suport pentru eticheta.

La cerere, dulapul poate fi echipat si cu polita speciala pentru incaltaminte, cu separator interior curat/murdar si cu suporti din metal sau din plastic pentru agatat haina.

Usile dublu ranforsate sunt dotate cu gauri de ventilatie in partea superioara si inferioara si cu balamale interne antiefractie. Produsul are un sistem de inchidere cu doua chei dar, la cerere, poate fi prevazut si cu gaura pentru lacat, precum si cu inchidere cu cifru mecanic sau electronic ori cu moneda.

Despre calitatea acestui vestiar metalic vorbesc si numeroasele certificari detinute, care atesta rezistenta la caldura umeda si uscata, la lumina, la lovire si la lichide reci, la zgariere sau la schimbari de temperatura.

Vestiar metalic cu doua usi in forma de Z

Fabricat din tabla sudata, cu grosimea de 7 milimetri, vestiarul are dimensiuni reduse: latime de 400 de milimetri, adancime de 450 de milimetri si inaltime de 1.800 de milimetri. Prevazut cu doua usi, se remarca prin faptul ca fiecare cuseta este dotata cu bara de umeras si cu un spatiu pentru obiecte personale.

Produs in Romania, are o constructie robusta care permite utilizarea pe o perioada mare de timp, fara a fi necesare interventii sau reparatii. La cerere, poate fi echipat si cu acoperis inclinat, bancuta metalica, polita, bara de haine, agatatori de tip carlig si diferite tipuri de inchidere.

Un vestiar metalic cu usi Z permite o folosire ideala a spatiului si asigura depozitarea hainelor si a obiectelor personale in cele mai bune conditii!