Etuo

Cele mai bune protecții pentru ecranul telefonului

Ecranele smartphone-urilor sunt surprinzător de dure în zilele noastre, dar chiar și cea mai puternică sticlă va întâmpina probleme la o cădere pe beton. Veți avea nevoie de un protector de ecran dacă doriți să vă asigurați că nu primiți o factură uriașă de reparații de fiecare dată când telefonul vă cade din buzunar.

Există destul de multe variante de protecție de ecran din care să alegeți – cele mai cunoscute fiind acele folii telefon și protecțiile din sticlă – fiecare cu propriul său set de caracteristici. La aceasta se adaugă și numărul de producători de protectoare de ecran, fiecare cu propriile domenii de expertiză.

Unii excelează în furnizarea de protectori ieftini, dar de încredere, în timp ce alții se concentrează pe o experiență premium, folosind cele mai bune (și adesea cele mai scumpe) materiale disponibile, creând cele mai de top protecții de ecran. Având atâtea opțiuni din care să alegi, poate fi puțin descurajant s-o găsești pe cea potrivită pentru tine.

Așa că, în loc să trecem prin mii de protectoare pentru sute de modele și mărci de telefoane, am întocmit o listă cu unii dintre cei mai buni producători de protecție de ecran de la care puteți cumpăra, pentru a vă ajuta să evitați bătăile de cap în a le căuta singur.

Ce fel de protecție de ecran ar trebui să caut?

În primul rând, va trebui să găsiți o protecție de ecran care să se potrivească cu telefonul dvs. Protecțiile de ecran sunt tăiate pentru a se potrivi cu anumite modele de telefoane, iar asta nu înseamnă doar dimensiunea ecranului, ci și decupaje pentru elemente precum cititoarele de amprente și crestăturile camerei selfie.

În al doilea rând, va trebui să decideți cât de multă protecție vă doriți. Ecranele de protecție sunt fabricate din două materiale foarte diferite – plastic și sticlă. Versiunile din sticlă sunt mai dure, așa că oferă o protecție mai mare împotriva zgârieturilor și impactului, dar tind să coste mai mult.

Din ce material ar trebui să fie fabricat protectorul?

Ecranele de protecție din plastic sau sunt fabricate din două materiale diferite: polietilen tereftalat (PET) care este cel mai ieftin și mai flexibil si poliuretan termoplastic (TPU) care este mai dificil de aplicat, dar de obicei mai puternic decât PET.

Dacă doriți cea mai bună rezistență la deteriorare, atunci sticla este probabil cel mai sigur pariu. Este vizibil mai groasă decât celelalte două materiale, dar vă va proteja ecranul mai mult decât simplele acoperiri din plastic.

Cele mai bune protecții de ecran 2022

1. JETech – accesibil și de încredere

Dacă doriți să vă protejați ecranul și să economisiți bani, atunci JETech este producătorul pe care îl căutați. JETech se adresează unei varietăți de mărci de telefoane, toate la un preț accesibil. Cu toate acestea, accesibilitatea prețului nu înseamnă că produsele sunt fabricate ieftin, deoarece toate protectoarele sale de ecran sunt fabricate cu sticlă călită, oferind o rezistență impresionantă la deteriorare. De asemenea, primești mai multe dispozitive de protecție dintr-o singură achiziție, astfel încât să ai mereu mai multe la care să recurgi, dacă ai nevoie vreodată.

2. Spigen: Protecția supremă

Cu metode ușoare de instalare și acoperire oleofobă care previne urmele de amprentă și petele, ecranele de protecție Spigen oferă mai multe straturi de protecție atunci când sunteți în oraș. Deoarece sunt, de asemenea, făcute pentru a completa carcasele Spigen, ar putea merita să investiți și într-o husă dacă decideți să utilizați un protector Spigen, pentru a vă asigura că telefonul dvs. are protecție înconjurătoare. Dacă vrei doar un protector de ecran, totuși, poți sta liniștit știind că ecranul tău este protejat de sticlă călită și material anti-zgârieturi.

3. Tech21: Stai liniștit cu tehnologia de auto-reparare

Chiar dacă aveți grijă să nu vă deteriorați ecranul, acesta va fi totuși expus la zgârieturi și căderi doar prin utilizarea de zi cu zi. De aceea, cei de la Tech21 folosesc tehnologia de auto-reparare în multe dintre protecțiile lor de ecran, ajutând la netezirea oricăror zgârieturi pe care le-ar putea avea telefonul tău. Lucrând în tandem cu ceea ce Tech21 numește Bulletshield, un material rezistent la impact folosit în sticla antiglonț, ecranul dumneavoastră va fi protejat în totalitate.