OK Flora

Comandă online aranjamente florale realizate cu gust

OK Flora este una dintre cele mai mari și mai de succes florării online din București. Caracteristica specială: buchete frumoase, asamblate cu dragoste și apoi trimise destinatarului și întotdeauna, la prețuri deosebit de atractive.

Poți comanda flori cu livrare gratuită 24/7 în București. Gama de produse include, de asemenea, trandafiri criogenați. Trandafirii sunt printre cele mai populare flori de pe piață, iar semnificația lor nu este doar dragostea, ci și o floare populară pentru decorațiuni și buchete. Aproape nicio floare nu crează o siluetă atât de frumoasă într-o vază. Dar, chiar și cu cele mai bune sfaturi de îngrijire și cea mai proaspătă apă, nu fac ca trandafirii să dureze pentru totdeauna. Astăzi, un trandafir criogenat poate fi folosit ca decor timp de 25 de ani fără prea mult efort și de asemenea, îl poți oferi la ocazii speciale.

Florile pot vorbi în locul tău

Trandafirii criogenați sunt trandafiri adevărați care își mențin prospeţimea timp de mulți ani. Datorită procesului de conservare ecologic, trandafirii rămân neschimbați în aspect – și spre deosebire de trandafirii convenționali, durează ani de zile. La OK Flora vei găsi trandafiri criogenați într-o mare varietate de culori. Lasă florile să vorbească în locul tău,  atunci când vrei să surprinzi o persoană dragă. O cutie cu un trandafir criogenat este cadoul perfect pentru femeia iubită. Culoarea trandafirilor din cupola nobilă de sticlă, de înaltă calitate, poate fi aleasă individual în funcție de preferința destinatarului – de la trandafiri albi eleganți, la trandafiri roșii ca simbol al dragostei, precum și argint și aur pentru strălucirea Crăciunului. Spre deosebire de un buchet clasic, trandafirii criogenați durează timp de mulți ani și servesc ca un decor extraordinar pentru casă.

Trandafiri criogenați – Un cadou special

O cupola cu trandafiri criogenați este, de asemenea, un cadou foarte romantic. Un cadou cu multă dragoste care îți poate face partenera, soția sau mama fericită. Dacă ai nevoie de un cadou special, exclusiv, atunci alege trandafiri durabili care sunt cadoul potrivit. Trandafirii sunt nobili și pur și simplu o surpriză cu adevărat încântătoare pentru orice ocazie. Trandafirii frumoși și nobili din cupola de sticlă garantează un efect wow.  Un cadou special de Crăciun nu este la fel de important ca festivalul real al iubirii, dar face diferența dintre un cadou special și unul inutil. Nimic nu este mai frumos decât să despachetezi ambalajul și să găsești ceva care îți place cu adevărat.

Trandafiri criogenați – Semnificația culorilor

Poți alege trandafiri criogenați albi care simbolizează inocența, puritatea și loialitatea. Prin urmare, sunt potriviți ca dar la naștere, ca salut pentru noua viață, dar și ca expresie a admirației și a dorului nesăbuit. Trandafirii albi sunt, de asemenea, utilizați în mod obișnuit pentru buchete de nuntă și botezuri. Cei roșii sunt semnul dragostei, al romantismului și al pasiunii. Burgundia simbolizează suveranitatea atemporală și senzualitatea controlată.

Trandafirul criogenat roz este un simbol al frumuseții, al începutului iubirii, respectului și recunoștinței. Dacă ești fericit ai nevoie de trandafiri criogenați culoarea zmeurei, iar dacă vrei să faci curte unei fete sau femei, alege trandafiri criogenați argintii.