Zafaran

Cum îți dai seama dacă un parfum este de calitate

Există parfumuri arăbești originale, precum muzica, care are notele ei. De obicei, un parfum arăbesc original realizat în conformitate cu tradiția clasică arăbească, are trei etape de dezvoltare a compoziției: note de vârf, note de mijloc și note de bază. Nota de vârf este prima impresie a compoziției parfumului arăbesc original, pe care o simți imediat după aplicare sau direct din sticlă și care durează 1-5 minute după eliberarea bazei de alcool. Notele de vârf folosesc de obicei componente care au o fixare slabă și dispar rapid, dar servesc drept o introducere frumoasă și armonioasă în inima compoziției. Acestea sunt de obicei citrice, note verzi, flori delicate sau fructe proaspete.

Notele parfumurilor arăbești

Notele de mijloc sau de inimă sunt dominante în compoziția parfumului. Notele de mijloc sunt de obicei o compoziție florală. Notele de mijloc apar atunci când notele înalte încep să dispară și pielea intră într-o reacție chimică cu parfumul arăbesc original. Notele de mijloc sunt resimțite pe piele aproximativ o oră sau mai mult la concentrații mai mari de parfum. Notele de bază sunt cele mai durabile note ale compoziției parfumului care apar în medie după 10-15 minute după aplicarea parfumului și rămân pe piele până la 24 de ore, și uneori mai mult, în funcție de concentrația parfumului.

De regulă, această parte a compoziției este cea mai caldă și mai senzuală, care se amestecă armonios cu parfumul natural al pielii. Ca bază în aceste parfumuri arăbești originale se folosesc de obicei astfel de remedii de lungă durată, precum chihlimbar, mosc, tămâie, lemn de santal, vanilie, diferite rășini. Se știe că baza de ulei păstrează parfumul mult timp. Recent, au apărut noi concentrații de uleiuri de parfumuri  arăbești. Mirosul în această concentrație este destul de scump, dar are o nuanță plăcută și moale și durează foarte mult.

Parfum arăbesc Le Paon Noir

Parfumul arăbesc pentru femei Emper Le Paon Noir este întunecat, misterios și profund. Compoziția sa elegantă de parfum combină perfect acordurile de trandafir, violete, petale de iasomie, mosc alb și vanilie. Parfumul pentru femei Le Paon  Noir a fost lansat în 2019. Parfumul elegant, inspirat de primele raze ale soarelui, trezește inspirația, eleganța și calmul. Combinația incredibilă de flori perfect amestecate, fac din Le Paon Noir o capodoperă magnifică.  Le Paon Noir este noua dependență și este fabricat de compania Emper. Acest parfum face parte din linia de marcă Vivarea. Parfumul feminin este importat din Dubai și este un parfum de lungă durată. Emper exuberează luxul și rafinamentul unui parfum și identitatea acestuia. O operă de artă pură.

Le Paon Noir este un parfum cu o scânteie de inspirație și aventură. O aromă care va eluda toate tipurile de emoții și va evoca persoana care ești. Similar cu omologul său, este inspirat de eleganța unui păun și reflectă cu adevărat rafinamentul oricărui individ. Această sofisticare este văzută de artist, iar sticla exterioară minimalistă evocă despre ce este vorba în această aromă. Are un parfum de lungă durată, care va atrage cu siguranță atenția tuturor. Le Paon Noir este cel mai bun parfum și trebuie aplicat în partea de sus a urechilor, în jurul gâtului, în interiorul coatelor și pe haine. Prezintă note precum măr verde, cardamom, busuioc, coriandru, tămâie, busuioc, patchuli, lemn de santal, mușchi de stejar și mosc.