Cum poți alege cele mai frumoase aranjamente florale în funcție de culoare?

OK Flora Bucureşti îți prezintă mai multe moduri în care îți poți alege aranjamentele florale în funcție de culoare. Culorile joacă un rol foarte important la evenimente, motiv pentru care noi recomandăm aranjamentele în culori care să se potrivească cu evenimentul. Știai că indiferent de tema nunții tale poți să îți alegi aranjamente florale potrivite? Nu ai niciun motiv pentru care să nu ai flori la nuntă, dacă ții cont de sfaturile de mai jos.

O nuntă cu pasteluri

Ai organizat o nuntă de vară sau de primăvară și vrei să ai cele mai frumoase flori pastelate în jurul tău? Poți alege aranjamente florale deosebite pe care să le utilizezi la nuntă. Bujorii, margaretele, orhideele și chiar crinii sau calele pot fi o soluție ideală pentru o astfel de nuntă. Înconjoară-te de flori și cu siguranță vei ieși în evidență dintre ele, ca mireasă fiind cea mai frumoasă floare din tot decorul.

O nuntă gotică

Nunțile gotice sunt unele dintre cele mai speciale, însă nu sunt foarte des întâlnite. Adepții genului se pot orienta spre contraste de alb și negru sau de alb și culori închise, iar trandafirii sunt unele dintre cele mai des utilizate flori în această cultură. De asemenea, nu este important să alegi trandafiri negrii, așa cum ai fi tentat să crezi. Si trandafirii grena închis sunt superbi la o nuntă de genul acesta. Adaptează întreg decorul și tot ce se află pe mese la această idee și vei avea cu siguranță o nuntă așa cum ai visat fără să fii nevoită să renunți la flori.

O nuntă iarna

Sunt multe persoane care evită să își facă nunta iarna, chiar dacă preturile sunt mai mici și sezonul este foarte ofertant, de teama că nu vor putea avea florile preferate la nuntă. Acest lucru este profund greșit, deoarece iarna pot fi selectate flori precum garoafele, crinii și alte plante. De asemenea, atât iarna cât și vara pot fi selectate toate tipurile de flori, datorită furnizorilor cu care colaborează florăriile și datorită serelor însă este foarte adevărat că se recomandă că florile să fie oarecum de sezon. Crizantemele, de exemplu, și trandafirii de gheață sau orice alt tip de trandafir pot fi folosiți la o astfel de nuntă în aranjamente speciale.

O nuntă tematică

Pentru orice temă a nunții există floarea potrivită și tot ce trebuie să faci este să o identifici sau să ceri părerea specialiștilor. Persoanele care lucrează în florării știu cu siguranță care sunt cele mai bune flori pentru orice tip de nuntă, ceea ce înseamnă că vei reuși cu siguranță să găsești soluții care să impresioneze. În plus, punând toate aceste flori în aranjamente speciale va fi mult mai ușor să obții decorul mult visat, pentru ca nunta să fie exact așa cum ți-ai dorit-o.

Florile sunt cele care schimbă complet aspectul unui eveniment, motiv pentru care nu pot să lipsească de la evenimentele foarte importante. Alegând florile perfecte întreaga atmosferă va fi mai veselă și mai relaxată.