Cum să planifici un serviciu funerar

Cum să planifici un serviciu funerar

Unele elemente ale unei înmormântări sunt foarte practice, în timp ce slujba de înmormântare în sine este o ocazie de a onora viața cuiva, valorile și credințele sale. Poate fi o ocazie pentru îndurerare, mulțumire, reflecție, sărbătorirea vieții cuiva și multe alte lucruri.

Ca parte a serviciilor lor profesionale, directorii de înmormântare sunt experți în gestionarea documentelor, a logisticii și a elementelor practice implicate în organizarea unei înmormântări pentru a se asigura că totul funcționează fără probleme și se întâmplă atunci când se presupune.

Atunci când vine vorba de planificarea unei slujbe de înmormântare, un bun regizor de înmormântare vă poate ajuta și ghida, deoarece considerați cel mai potrivit mod de a vă jeli persoana iubită sau de a sărbători viața lor.

Teme funerare

Un necrolog online oferă, de asemenea, posibilitatea familiei de a cere ca cei care jelesc să urmeze un cod vestimentar specific la înmormântare sau să poarte o emblemă semnificativă. O cerere populară este ca oamenii să poarte culori strălucitoare în memoria cuiva.

Dacă cineva se afla într-un anumit serviciu sau profesie, colegii sau tovarășii pot purta uniformă, pot oferi o gardă de onoare formală sau informală sau pot efectua alte gesturi ceremoniale de respect.

Tehnologia permite familiilor din depărtare să joace un rol în înmormântarea cuiva, atunci când nu pot fi acolo în persoană. Multe case funerare pot aranja ca servicii funerare sibiu să fie transmise în direct, astfel încât oamenii să-și poată aduce omagiile de la distanță.

Ordinea serviciului

Dacă intenționați o înmormântare religioasă, este posibil să fiți conștient de faptul că unele religii au îndrumări pentru ordinea serviciului. Unele ramuri religioase mai devotate pot necesita anumite rugăciuni sau ceremonii pentru a fi incluse în ordinea slujbei, iar casa funerară poate lega acest lucru cu ministrul dvs. religios.

Totuși, multe religii sunt destul de flexibile în ceea ce privește ceea ce poate fi inclus într-o slujbă funerară și sunt fericiți să discute despre cererile speciale. Dacă dumneavoastră sau persoana iubită nu ați participat în mod regulat la un lăcaș de cult, dar doriți ca credința să facă parte din slujba de înmormântare, casa funerară ar trebui să poată aranja acest lucru cu un ministru local al credinței.

Muzică funerară

Muzica este adesea considerată o parte esențială cu servicii funerare de slujire. În aceste zile, muzica inclusă în serviciu este utilizată pentru a reflecta personalitatea persoanei care a murit. Alegerile variază foarte mult, de la muzică de orgă religioasă la hituri de topuri, rock clasic și chiar alegeri cu limbă în obraz, cu o notă de umor.

Directorul de înmormântare vă poate ajuta să aranjați un organist, un cor sau muzica înregistrată pe care ați ales-o pentru lista de redare a înmormântării. Unele persoane pot opta pentru ca prietenii sau familia muzicianului să cânte la înmormântare sau să aranjeze ca un cântăreț, harpist, cântăreț sau alt muzician profesionist să cânte în timpul slujbei sau recepției funerare.