Aroma Concentrata Don Cristo Custard - PGVG Labs 30ml disponibil pe voore.ro

Cum sa prepari singur lichid vape pentru tigara electronica

Poate ti-a fost greu la inceput sa te dezobisnuiesti de tot de tigara traditionala pe care o aprindeai in momentele cand te intalneai cu prietenii sau atunci cand era nevoie sa analizezi unele lucruri mai in detaliu. Acestea sunt doar doua dintre situatiile comune in care tigara era raspunsul. Vestea buna este ca exista tigari electronice care nu contin nicotina, iar organele interne nu sunt deranjate de fumul periculos. La mare cautare sunt cele electronice, care au devenit un fenomen fiindca sunt cea mai buna alternativa a fumatului. Inovatiile tehnologice iti permit sa iti prepari acasa baza de lichid pentru tigara electronica pentru a simti gustul preferat.  Poate cunosti abrevierea DIY de la “Do it yourself” care cu succes se aplica si in acest domeniu, iar marile branduri au stiut ca este bine sa il lasi pe consumator sa isi personalizeze singur aroma. Desigur ca poti sa mixezi ingredientele pentru o experienta unica de fiecare data.

Descopera pe scurt modul de preparare a lichidului DYI de la Voore si decide cantitatea de nicotina dorita si aroma pe care doresti sa o vapezi.

Ce recipiente sa alegi pentru baza de lichid a tigarii electronice?

In pregatirea lichidelor ai nevoie de recipiente speciale care sunt sterilizate si rezista cu success razelor UV, iar cele din plastic sunt cele indicate. De asemenea, poti opta si pentru sticlute din sticla. Ai nevoie de o seringa mare gradata pe care sa o utilizezi in adaugarea lichidelor DYI si o seringa mai mica daca doresti nicotina.  Amesteca 20 de secunde fara incetare intreg continutul pana cand baza de lichid a tigarii electronice devine omogena si lasa-o la macerat 24 de ore.

Sticla Plastic Gradata - Chubby - 200ml  pentru lichid diy vape - voore.ro

Ce trebuie sa stii despre baza de lichid a tigarii electronice?

Tigarile electronice au devenit la moda, fiindca poti sa le controlezi. Poti sa adaugi cantitatea dorita de apa, de nicotica si tipul de arome. Chiar daca iti doresti de tot sa te lasi de fumat este recomandat ca la inceput sa adaugi putina nicotina pana cand reusesti sa o elimini de tot. Din pacate, exista riscul sa revii la vechiul obicei daca iti schimbi brusc ritualul. Baza se regaseste sub doua tipuri: VG (glicerina vegetala) care creeaza vaporul dens si PG (propilenglicol) care iti incanta simturile asemeni unei tigari normale in care se simte nicotina. Lichidul vape DYI permite sa il adaptezi oricand in functie de cerintele tale.

Sticla de 1000ml Baza Clouds VPG 0 Mg disponibil pe voore.ro

Ce amestecuri sunt recomandate pentru arome delicioase?

Din experienta consumatorilor si a celor care au avut curajul sa renunte la viciul fumatului, brandul Voore a reusit sa le ofere ajutorul si sprijinul pe care l-au cautat in noul stil de viata. Baza de lichid a tigarii electronice este esentiala, dar mai ales calitatea iti ofera acel gust de care ai nevoie si motivatia de a continua mai departe. Niciodata nu te vei plictisi de aromele de la Voore pentru ca te bucuri de gustul cirestelor, a ciocolatei sau a savurosului mango.

Daca tot iti petreci timpul acasa, incearca ceva diferit care sa te scoata din zona de confort. Prepara-ti singur baza de lichid pentru tigara electronica si aromele comanda-le online si in siguranta de la Voore, un brand consacrat: www.voore.ro.