masini de spalat profesionale
masini de spalat profesionale

De ce sa investiti in propriile masini de spalat profesionale pentru business-ul dumneavoastra?

Atunci cand detineti sau conduceti o afacere, este normal sa acordati atentie fiecarui amanunt si sa vreti sa recurgeti la cele mai eficiente solutii. In acest scop, este absolut normal sa optati pentru masini de spalat profesionale, superioare din multe puncte de vedere celor normale, gandite pentru simpla intrebuintare casnica, de catre gospodine.

Aceste produse sunt proiectate astfel incat sa ofere o experienta optima la fiecare utilizare si, in acelasi timp, pentru o durabilitate sporita. Intrucat orice antreprenor cunoaste valoarea fiecarui leu, tehnologia este astfel utilizata incat sa fie obtinut cel mai mic consum posibil de apa, energie si detergent, ceea ce permite, in timp, realizarea unor economii consistente.

Daca doriti sa achizitionati una sau mai multe masini de spalat profesionale, puteti consulta cu deplina incredere oferta existenta in magazinul online Fresco.ro. Intr-adevar, compania Fresco Expert le ofera antreprenorilor romani, de aproape trei decenii, cele mai bune solutii pentru afacerile lor! Iata cateva dintre produsele disponibile chiar in acest moment!

Eficienta mare pentru afaceri mici si mijlocii

Electrolux MyPro cu turatie mare de stoarcere face parte dintr-o gama de masini de spalat semiprofesionale concepute special pentru intreprinderile mici si mijlocii, care dispun de un buget limitat, dar doresc sa beneficieze de cea mai buna calitate.

Dispozitivul are o capacitate generoasa, de 8 kilograme, permitand spalarea unei cantitati importante de rufe intr-un singur ciclu. In plus, tamburul cu gauri de 4,5 milimetri permite evacuarea eficienta a reziduurilor.

Clasa energetica A+++ este garantia unei eficiente energetice mai mari, comparativ cu orice alte masini de spalat profesionale. Programele normale, la temperatura de 60 de grade Celsius, au o durata de 80 de minute, incepand cu apa rece la 15 grade Celsius. Prin folosirea valvei de alimentare cu apa calda, durata ciclului poate fi redusa cu 12 minute.

Aveti la dispozitie mai multe programe profesionale, eficiente din punct de vedere energetic, care contribuie, la randul lor, la realizarea unor economii.

Produsul are o greutate neta de 85 de kilograme, iar dimensiunile nete, atunci cand este instalat, sunt urmatoarele: lungimea de 597 de milimetri, latimea de 624 de milimetri si inaltimea de 850 de milimetri.

Solutii pentru cei mai exigenti utilizatori

Electrolux Profesional cu bariera igienica si turatie mare de stoarcere se remarca, printre diferitele tipuri de masini de spalat profesionale, prin numeroasele beneficii pe care le ofera, asigurand spalare de cea mai buna calitate in conditii de eficienta maxima.

Marimea superioara a usilor de acces la tambur simplifica mult procesul de incarcare si descarcare. Exista inclusiv posibilitatea de blocare automata a tamburului, care ofera cea mai buna ergonomie, precum si siguranta maxima.

Pe langa cele 40 de programe de spalare presetate din fabrica si disponibile in Compass Pro controler, aveti posibilitatea de a seta inca 15 programe personalizate, in functie de necesitatile si preferintele proprii. Software-ul LPM de la Electrolux permite utilizarea usoara a acestei functii. La sfarsitul fiecarui ciclu de spalare suna o alarma, pentru a permite economisirea timpului de procesare.

Corpul masinii este realizat din otel inoxidabil, garantand o rezistenta sporita inclusiv in mediile agresive. Greutatea neta este de 710 kilograme, iar dimensiunile nete sunt urmatoarele: lungime de 1 050 de milimetri, latime de asemenea de 1050 de milimetri si inaltime de 1620 de milimetri.

Pentru a va asigura ca gasiti cele mai bune masini de spalat profesionale, apelati cu incredere la Fresco Expert! Puteti beneficia inclusiv de consultanta si asistenta tehnica de la cei mai buni specialisti!