Eficiante cutiilor pentru transport de la iPack

De la o era la alta, posibilitatile de a crea si de a le oferi consumatorilor produse din ce in ce mai diversificate si mai bune calitativ au fost mereu in centrul atentiei pentru orice producator. Cu cat un produs este mai indragit si mai cumparat de catre client cu atat si producatorul are mai mult de castigat.

Pentru a putea realiza ceva de calitate este nevoie desigur de investitii ceva mai mari, cel putin la inceput. Dar in timp acestea pot fi amortizare, cat timp clientii primesc mereu ceea ce isi doresc. Putem spune ca este la fel si in cazul cutiilor pentru ambalare si transport oferite de catre cei de la iPack. Acestea sunt realizate pentru a satisface nevoile oricarei persoane, indiferent de modul in care sunt utilizate.

Cele mai notabile produse ale lor sunt cutiile pentru transport sticle, realizate astfel incat sa ofere cel mai bun nivel de siguranta produselor care sunt ambalate in acestea. In general, in multe domenii ale industriei, cartonul este utilizat ca si material de ambalare si pentru transport datorita costurilor scazute si a eficientei oferite.

Cei de la iPack folosesc pentru cutii transport sticle cele mai bune sortimente de carton, CO3 si CO5, in 2 sau 3 straturi, in functie de modelul cutiei dar si de preferintele clientilor, in cazul celor realizate la comanda.  Acestea ofera rezistenta la manevrare, de exemplu cand sticlele sunt ambalate in acestea dar si cand sunt mutate dintr-un loc in altul, manual sau automat. Poate ca multi dintre noi am avut situatii neplacute cand cutiile pe care le utilizam, in diferite situatii, se rupeau sau legaturile acestora se desfaceau. Desigur, fiecare cutie are o limita de greutate care poate fi pusa in acestea insa diferenta dintre una de slaba calitate si un premium poate fi observata inca de la prima privire.

Totodata, aspectul acestor cutii transport de la iPack este unul, desi simplu, cu un impact foarte mare asupra consumatorului, oferind asadar produsului nivelul de calitate care se doreste, multe produse fiind expuse pe rafturi direct in cutiile in care sunt ambalate. Astfel, daca e sa cumparam o sticla de vin ambalata in aceasta cutie, nu mai este nevoie sa o desfacem si sa o oferim in alt ambalaj ci pur si simplu o putem oferi asa cum este. Este atat de simplu.

In magazin putem opta atat pentru cutii simple cat si pentru cutii cu insert, un sistem care practic tine sticla de bautura in lor, oferind astfel mult mai multa siguranta, dupa cum putem vedea si pe canalul lor de YouTube, intr-un video de testare al rezistentei.

Un alt aspect benefic al acestor cutii este acela ca, datorita faptului ca sunt foarte rezistente si usor de desfacut, pot fi si reutilizate, in acelasi scop sau in alte scopuri, scapandu-ne de costuri suplimentare dar in acelasi timp avand un mic impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Va puteti alege si voi modele de cutii dorite pentru afacerea voastra din magazinul iPackOnline sau puteti plasa o comanda pentru ceva diferit, daca va doriti asta.