Extazul pe doua roti | Școala de șoferi Brașov

M-am gandit mult la cat de pretentios si totodata comun suna titlul asta. Am cautat alte cuvinte care sa redea o senzatie, emotie sau ce-o fi, care nu se compara cu nimic, si pe care doar condusul unei motociclete ti-o ofera. Nu am gasit nimic care sa acopere o gama intreaga de stari care se acumuleaza cantitativ si cresc calitativ pana la un climax al libertatii absolute.

Am vrut motor de cand ma stiu. O fi fost de vina faptul ca sunt brasovean si am la indemana drumuri tare misto, unde motorul poate fi pus frumos in valoare sau pe care el le pune in valoare, nu stiu prea bine care  e raportul. O fi vreo influenta din copilarie, de pus pe seama lui James Dean sau a lui Lorenzo Lamas. Ideea e ca m-am decis, cand m-am considerat eu suficient de matur pentru asta, sa ma inscriu sa dau de A. Am inceput, ca orice tanar nascut in era tehnologiei, cu un search al celui mai bun prieten al omului, Google – scoala de soferi categoria A Brașov . Inainte-mi se asterneau ispititoare tot felul de motociclete, cu povestile lor, gata sa imi deschida inainte drumurile mult visate. Din reverie m-am trezit singur, fiindca aveam nevoie sa aleg ceva cat mai asemanator cu ce urma sa imi permit sa cumpar, iar acel ceva trebuia sa fie la o scoala cu un grad mare de promovabilitate. Pentru mine alegerea potrivita a fost Scoala de șoferi Brașov instructorultau.ro  , unde am gasit ambele cerinte. In plus fata de ele am descoperit oameni dedicati, care iti insuflau din prima un sentiment de siguranta, fara insa a-ti da vreo clipa senzatia ca va fi usor. Nu a fost si acum ma bucur ca nu a fost, fiindca nu as fi vrut sa ma imbat cu apa rece. Am invatat pe rupte (ca veni vorba de rupt, am si sacrificat o bucata buna de garderoba cu ocazia unor caderi mai putin spectaculoase si mai mult comice), am exersat cu sarguinta si am luat din prima.

Din primul an am batut drumurile tarii (da, mi-am extins aria dincolo de limitele judetului la care ma raportasem initial), frustrat de cum nimic din drumurile noastre, inclusiv ceilalti participanti la trafic, nu incurajeaza condusul unei motociclete, dar totusi fara a avea un dubiu ca eu unul chiar sunt facut pentru asta.