Gelul pentru par sau cum să ne îmblânzim „coama” cu un cod reducere notino

Gelurile de par nu sunt dăunătoare părului, dar pot apărea probleme dacă nu sunt utilizate corect. Cele mai importante probleme cu utilizarea excesivă a gelului sunt reziduurile produsului și părul gras.

Gelul de păr este un produs „lipicios”, de aceea chiar îl și cumpărăm: se lipește, modelează, deformează în fel și chip podoabă capilară. Cu toate acestea, agenții de fixare, naturali sau sintetici, utilizați de majoritatea mărcilor se așează pe păr, se usucă pe el și îl țîn în tensiune pentru întreagă zi. Imediat după ce terminați de citit sfaturile noastre, puneți mâna pe mouse și căutați produsul de calitate potrivit cu un cod reducere notino, pe site.

Gelul este un produs excelent pentru a ne garanta că părul se menține toată ziua. Cu toate acestea, trebuie aplicat corect pentru a evita orice problemă.

Aveți grijă să-l îndepărtați temeinic de pe par

Dacă gelul nu este complet îndepărtat, poate formă un amestec de sebuum și reziduuri de produs pe scalp. Aceste reziduuri se pot degrada în substanțe potențial iritante, care provoacă următoarele probleme la unii oameni:

Scalp uscat

Iritare

Mătreața

Prin urmare, este important să vă asigurați că vă spălați bine părul după folosirea gelului pentru a evita formarea de reziduuri.

Pentru această, veți avea nevoie de un șampon care să curățe adânc pentru a îndepărta gelul și reziduurile de pe păr și scalp și pentru a oferi părului prospețime. Că să „împușcăți” doi iepuri dintr-o lovitură, puteți consulta site-ul de cosmetice și pentru a achiziționa un șampon de calitate odată cu gelul pentru par, folosind astfel un cod reducere notino.

În cazul aplicării zilnice a gelului (deși nu este recomandat, după cum scrie pe instrucțiuni), se recomandă spălarea părului mai frecvent cu șampon. Fiți atent și nu uitați să îndepărtați gelul la fiecare 48 de ore.

Utilizarea excesivă a gelului va duce, de asemenea, la apariția unor coji, care pot semăna cu mătreața, mai ales dacă vă pieptănați părul atunci când gelul este deja uscat.

Părul nu trebuie pieptănat atunci când gelul este uscat pentru a preveni apariția de mătreață și a vă deteriora părul. Dacă doriți să vă remodelați părul, udați-l cu apă, înainte de a o face. Gelurile cu efect moderat au mai puține șanse să aibă acest dezavantaj decât gelurile mai puternice.

Ce facem cu părul gras?

Gelul poate fi folosit pentru a conferi un „aspect umed”, o coafură la modă. Cu toate acestea, dacă gelul este lăsat prea mult timp pe păr, acesta îi poate conferi un aspect gras, în timp ce reziduurile de gel de pe rădăcini vă pot împovăra părul și vă pot face pieptănatul dificil.

Soluția este utilizarea gelului cu moderație. Aplicați o cantitate mică de gel pentru a vă coafa părul. Și asigurați-vă că îl eliminați complet.

Metodă de aplicare a gelului

Aplicați gelul pe părul umed sau uscat, în funcție de rezultatul dorit (coafură sculptată sau aspect umed). Aplicați-l în cantități mici, pentru a evita efectul „carton”. Lucrați câte o șuviță de par la rând, de la rădăcini până la vârfuri. Lăsăți să se usuce în mod natural.