cuptor pizza
cuptor pizza

Iata in ce unitati de alimentatie publica sunt recomandate modelele de cuptor pizza tip tunel!

Deschiderea unei pizzerii va permite sa le oferiti clientilor cel mai gustos si mai apreciat fel de mancare din lume. Pentru a va asigura de succes, aveti nevoie, in primul rand, de un cuptor pizza performant, de ultima generatie.

Pentru o productivitate ridicata in conditiile unui consum redus de energie, este indicat unul dintre noile modele cu banda, tip tunel, cu alimentare fie pe curent electric, fie pe gaz de pe Fresco.ro. Un astfel de echipament este recomandat in pizzeriile de mari dimensiuni, cu un flux mare de clienti, precum si in unitatile de tip fast-food.

Cuptor pizza tip tunel, cu alimentare pe curent electric

Produs de firma germana Virtus Group GmbH, echipamentul ventilat, tip tunel, beneficiaza de posibilitatea de control digital. Alimentat cu energie electrica, are puterea de 7,9 kilowati si o temperatura de lucru de plus 320 de grade Celsius. Capacitatea este una impresionanta, de 145 de pizza pe ora.

Greutatea neta a echipamentului este de 105 kilograme si are urmatoarele dimensiuni, odata instalat: lungime de 980 de milimetri, latime de 1 300 de milimetri si inaltime de 440 de milimetri.

In ceea ce priveste pretul, acesta se ridica la suma de 27 365 de lei plus TVA. In el sunt incluse atat taxa verde, in valoare de 75 de lei, cat si garantia Base Care, ce include manopera de reparare si piesele de schimb necesare inlocuirii pe o perioada de 12 luni, in cazul echipamentelor care se dovedesc a avea defect de material sau de fabricatie. De asemenea, este asigurat si montajul.

Cuptor pizza tip tunel, cu alimentare pe gaz

Echipamentul, produs tot de compania germana Virtus Group GmbH, functioneaza pe baza de alimentare cu gaz, este ventilat si beneficiaza de posibilitatea controlului digital. Temperatura de lucru maxima este de 320 de grade Celsius, iar capacitatea de 145 de pizza pe ora.

Este usor mai greu si mai voluminos, in comparatie cu un model pe curent electric cu capacitate similara. La o greutate neta de 115 kilograme, are urmatoarele dimensiuni: lungimea de 1 030 de milimetri, latimea de 1 300 de milimetri si inaltimea de 440 de milimetri.

Pretul este de 28 185 de lei plus TVA. Garantia Base Care este inclusa in aceasta suma, iar la cerere si contra cost se poate opta pentru alte doua tipuri de garantie: Performance Care, pentru 595 de lei, si Premium Care, pentru 1 075 de lei.

Cuptor pizza tip tunel cu capacitatea de a produce 300 de pizza pe ora

Pentru unitatile care au un flux foarte mare de comenzi, caruia doresc sa ii faca fata cu brio, fara a-i lasa pe clienti sa astepte mai mult timp decat este nevoie, se recomanda acest cuptor pizza ventilat, cu alimentare pe gaz, tip tunel, cu control digital. Capacitatea maxima este de 300 de pizza pe ora, ceea ce inseamna ca, pe durata unei zile, este capabil sa produca mii de preparate!

Temperatura de lucru este cea obisnuita pentru un astfel de echipament, ajungand la 320 de grade Celsius. Are o greutate neta de 539 de kilograme, lungimea de 1 980 de milimetri, latimea de 2 450 de milimetri si inaltimea de 1 190 de milimetri. Este disponibil la un pret de 79 620 de lei, plus TVA. Beneficiaza de garantia Base Care inclusa in acest pret sau, contra cost, de doua tipuri suplimentare de garantie.

Cu un astfel de cuptor de pizza, preparatele vor fi oferite clientilor cu maxima promptitudine si vor satisface, fara probleme, chiar si cele mai exigente gusturi!