Idei interesante pentru a decora o casa mica de Craciun

Cele mai bune idei pentru a umple spatiile mici cu bucurie de Craciun

Anul acesta fa Craciunul sa intre in casa ta ca un suflu de vitalitate si pozitivitate. Una dintre cele mai bune metode de a face acest lucru este incepand cu decoratiuni de Craciun, pentru a da casei tale o atingere de luminozitate care aduce intotdeauna spiritul Craciunului.

Cele mai bune idei pentru a decora spatii mici de Craciun

Faptul ca aveti un apartament mic nu este o scuza pentru a nu va bucura de bucuria decoratiunilor de Craciun. Este adevarat ca atunci cand spatiile sunt mici, un decor care este prea mare si supraincarcat il poate face sa para deloc elegant si  saturat – si trebuie recunoscut faptul ca este usor sa cazi in exces cu decoratiunile de Craciun.

Cu toate acestea, exista multe modalitati de a evita acest lucru. Ideal este sa te concentrezi pe micile detalii care fac diferenta si sa aduci atingerea de Craciun pe care o cauti. In plus, ar trebui sa alegeti piese decorative care se potrivesc spatiului:de exemplu, un ren gigant poate fi prea mult intr-o camera de zi mica, dar un ansamblu mic  de reni pe margine poate da casei tale atingerea de Craciun pe care o cautati. Pentru a va ajuta putin, am selectat cateva idei care va pot ajuta sa va decorati casa mica si sa aduceti toata magia Craciunului pe care o cautati. Notati :

1 Brad mic de Craciun

Daca nu exista loc pentru un brad de Craciun mare pentru a arata frumos in casa ta, opteaza pentru unul mai mic. Fiind mai mic va permite sa-l plasati undeva unde are intr-adevar importanta pe care o merita,mai ales daca va straduiti sa-i dati un decor frumos. In plus, acestia sunt mult mai ieftini, astfel incat sa puteti economisi putin sau sa cheltuiti pe decoratiuni mai speciale, cum ar fi cadranele decorate manual.

2 Bradul de Craciun pe perete

Una dintre optiunile ideale pentru spatiile mici sunt brazii de perete. Acestia sunt compozitii care simuleaza forma bradului de Craciun, dar cu alte materiale care ii dau o nota foarte originala. Puteti face acest lucru cu un ghid de lumini, plasand unghiile in forma de piramida, astfel incat ghidul sa creeze iluzia unui brad de Craciun. O alta idee foarte originala este de a face un brad de Craciun cu rame de fotografii ale intregii familii. Aceasta idee evoca perfect una dintre valorile Craciunului, iubirea.

3 Decorati masa de cafea

Pe o tava frumoasa faceti  loc unor  figurine de Craciun, cum ar fi un ren sau un om de zapada.. Insotiti-le cu o lumanare cu sclipici,o sfera frumoasa de Craciun sau chiar niste conuri de brad (totul depinde de stilul decorului de Craciun pe care il cautati). Ideea este de a crea o compozitie frumoasa pe care o asezati pe masa de cafea din camera de zi (nu uitati sa alegeti tava si ornamentele in functie de marimea mesei). Aceasta atingere va face diferenta in decorarea de Craciun.

4 Ghirlande in oglinzi, rame sau imagini

Este o resursa foarte decorativa care ocupa foarte putin spatiu si care arata intotdeauna bine in decorarea de Craciun. Poti alege spuma stralucitoare tipica, ghirlandele care simuleaza ramurile de pin sau chiar cele facute de tine cu sfere sau stele mici. Imaginatia va fi aliatul tau in decor.

5 Decorarea holului micului apartament

Desi spatiul de intrare in casa ta este foarte mic, daca ai ocazia, creeaza un decor frumos, astfel incat, atunci cand intri, casa ta sa te primeasca cu spiritul Craciunului pe care il meriti. Puteti plasa o stea pe perete ,coroane mici pe perete si o lumanare mare pe podea, in colt..