fast and fixed
fast and fixed

Implanturile Fast and Fixed chiar se ridica la inaltimea numelui? Iata marturiile doctorilor si pacientilor!

Implanturile Fast and Fixed ofera o solutie revolutionara pentru restabilirea danturii, a frumusetii zambetului si a calitatii vietii, totul intr-o singura zi! Procedura a fost dezvoltata de medicii germani si reprezinta cea mai noua tehnologie din industria implanturilor dentare. Este recomandabila tuturor pacientilor care se confrunta cu problemele cauzate de lipsa dintilor si are numeroase beneficii.

 

In doar cateva ore poti avea un set complet de dinti!

Disponibila si in clinica www.dentalexcellence.ro, procedura implica plasarea unui numar minim de implanturi in maxilarul superior  sauinferior. Intrucat nu necesita grefe osoase si nici lifting de sinus, tratamentul dureaza intre doua si trei ore, iar pacientul pleaca in aceeasi zi din cabinetul stomatologic cu un set de dinti noi, complet functionali.

 

Beneficiile acestui tratament

Implanturile Fast and Fixed sunt din ce in ce mai apreciate de pacientii si medicii din intreaga lume. Sunt considerate implanturi dentare care schimba cu adevarat viata oamenilor si se remarca prin cateva beneficii majore:

 

  • Noii dinti sunt perfect functionali, iar pacientii isi redobandesc intr-o singura zi capacitatea de a mesteca, vorbi si zambi;
  • Dintii sunt ficsi, mentin forma maxilarului si previn modificarea fizionomiei;
  • Igiena bucala devine mult mai usoara;
  • Osul maxilarului este stabilizat iar procesul de degradare osoasa este incetinit considerabil.

 

Secretul din spatele implanturilor

Aceasta procedura inovatoare de restabilire a danturii este recomandabila  pacientilor edentati total sau partialchiar si in cazurile cele mai grave,la indicatia medicului, daca volumul osos permite. Secretul din spatele acestui avantaj consta in faptul ca doua dintre implanturi sunt pozitionate strategic, intr-un unghi de 45 de grade, in partea din fata a maxilarului, intr-o zona in care eroziunea osoasa este mai lenta. Astfel, este eliminata necesitatea grefelor osoase sau a liftingului de sinusuri si se reduce considerabil numarul de consultatii si de interventii chirurgicale.

 

Cum privesc pacientii aceste implanturi?

Cunoscute si sub denumirea de “dinti in aceeasi zi”, implanturile Fast and Fixed au facut sa zambeasca, la propriu si la figurat, multi pacienti din intreaga lume, marturiile lor fiind intotdeauna pozitive.

 

Cei mai multi au mentionat ca nu credeau ca isi pot redobandi calitatea vietii si frumusetea zambetului in doar cateva ore si nici ca vor putea manca, vorbi si mesteca fara probleme chiar in aceeasi zi! Dar, in urma tratamentului, s-au convins ca este posibil!

 

Altii sunt incantati de faptul ca se pot bucura din nou de alimentele pe care, inainte, nu le puteau mesteca, iar cei mai multi dintre ei marturisesc ca viata lor s-a schimbat considerabil in bine si recomanda tratamentul pentru “dinti in aceeasi zi” tuturor celor care au uitat cum e sa zambesti fara grija!

 

Cum privesc medicii metoda de tratament?

Intrucat implica doar cateva implanturi in maxilar si elimina necesitatea grefelor osoase si a liftingului de sinusuri, medicii considera implanturile Fast and Fixed o solutie revolutionara, minim invaziva, benefica pentru sanatatea bucala, dar si cea digestiva. De asemenea, sunt incantati de faptul ca o pot recomanda pacientilor edentati total sau partial , chiar si in cazurile cele mai grave!

 

Nu mai astepta, alege sa iti schimbi viata in bine si sa iti redobandesti frumusetea zambetului! Programeaza o vizita la clinica stomatologica pentru a afla mai multe informatii despre implanturile Fast and Fixed si profita si tu de aceasta solutie inovatoare de tratament!