lant drujba
lant drujba

Precautia, mai importanta si decat randamentul, atunci cand folosesti un lant de drujba!

Atunci cand cumperi o drujba si o folosesti intens, la un moment dat va trebui sa schimbi unele dintre piesele acesteia. Spre exemplu, atunci cand ai nevoie de un lant de drujba nou, esti atent la doua detalii: sa aiba un randament superior, dar in acelasi timp sa fie o piesa care ii ofera utilizatorului deplina siguranta.

Cum alegi un lant de drujba potrivit?

Daca nu esti sigur in aceasta privinta, trebuie sa stii ca va fi nevoie sa tii cont de trei variabile importante. Este vorba despre numarul de zale, despre numarul de ochiuri sau de dinti si despre pas.

Spre exemplu, pentru modelul Husqvarna 359 se potriveste un lant drujba cu pas 3/25, cu 32 de ochiuri si cu 64 de zale. Un alt exemplu: daca detii un model Stihl 029, vei avea nevoie de un lant care sa indeplineasca urmatoarele caracteristici: pas de 3/8, 30 de ochiuri si 60 de zale.

In situatia in care nu stii cu siguranta care sunt masuratorile drujbei pe care o detii, de exemplu atunci cand pe lant sau pe lama nu sunt trecute toate cele trei variabile, va trebui sa faci masuratori precise cu ajutorul unei rulete. Zalele se numara simplu, iar lungimea se masoara in mod obisnuit.

Pentru pas, este nevoie sa masori distanta dintre trei nituri consecutive, iar apoi sa o imparti la 2. Cele mai comune distante, intalnite la marci precum Husqvarna sau Stihl, sunt 0,325, 1/4 sau 3/8.

Cea mai sigura varianta, daca nu esti 100% sigur ca faci alegerea potrivita, este sa trimiti un email catre magazinul online www.generalmotor.ro, pe adresa [email protected], in care sa specifici codul produsului, iar magazinul iti va oferi toate lamuririle si detaliile necesare.

Cele mai cautate modele de lant drujba

Oferta magazinului online generalmotor.ro cuprinde zeci de modele de lanturi, potrivite pentru diferite tipuri de dispozitive, cu diferite forme, dimensiuni sau caracteristici.

In oferta exista un produs cu 34 de dinti, 68 de zale si pas de 3/8, potrivit in primul rand pentru mai multe modele Husqvarna, fiind primul lant proiectat si fabricat de aceasta firma recunoscuta la nivel international. Este special conceput pentru taietorii solicitati si profesionistii care lucreaza zilnic.

Cu o tehnologie de ultima generatie si cele mai stricte controale de calitate, impresioneaza prin ascutimea lunga, durabilitatea remarcabila si performanta ridicata de taiere. Pe langa drujbele Husqvarna, poate fi folosit fara probleme si la diferite produse Dolmar, Jonsered, Makita, Partner sau Solo.

De asemenea, poti sa cumperi un lant cu 32 de dinti, 64 de zale si pas de 3,25, la pretul de 65 de lei. Produs in Taiwan, se potriveste la mai multe modele Husqvarna, precum 142, 235, 235e, 240e, 340, 345, 350, 353, 346xp, 435, 440, 445 sau 450.

Noul lant Husqvarna cu pasul de 3/8, 28 de ochiuri si 56 de zale ofera precizie si performanta pentru taietorii profesionisti si pentru expertii in operatiuni de impadurire, degajari sau curatiri de arbori tineri. Taietura neteda si reglajele reduse reduc riscul de deteriorare a taisului dintelui si pastreaza ascutimea acestuia, oferind in acelasi timp o eficienta mare de taiere si o manevrabilitate imbunatatita.

Viziteaza magazinul online generalmotor.ro si vei gasi zeci de modele de lant pentru drujba, precum si orice alte piese de care ai nevoie! Astfel, vei putea sa iti folosesti echipamentele timp indelungat, cu un randament exceptional, in conditii de deplina siguranta!