Tablouri personalizate – Un cadou perfect pentru cei dragi

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si cu multi dintre noi am inceput sa facem cumparaturile atat pentru masa de sarbatori, cat si pentru cadourile de pus in brad. Daca nu ai gasit inca un cadou potrivit pentru cei dragi iti sugeram cu mare drag tablouri canvas personalizate. Iata si de ce:

  1. Vei darui o amintire draga– o sa spuneti ca amintirile se fac, nu se daruiesc. Ei bine, atunci cand imortalizezi cu ajutorul unui aparat de fotografiat un moment, il transformi intr-o amintire pe care o poti vedea ori de cate ori iti doresti. Iar cand aceasta este asezata pe un suport de hartie sau pe o panza – in cazul unui tablou, ea devine o amintire palpabila ce poate fi daruita celor dragi noua.
  2. Avantajul panzei – daca esti nehotarat si te gandesti ca poate ar fi mai bine sa optezi pentru o rama cu geam de sticla, ar trebui sa te gandesti cat de fragil este aceasta. Caci poate oricand sa se sparga sticla sau sa se rupa rama fie ea din lemn, plastic ori alt material… si atunci va trebui sa strangi cioburile de pe jos, sa ai griji sa nu te tai si bineinteles sa cumperi o alta rama. Ei bine, cu o ingrijire minima – tablourile de tip canvas pot rezista o viata intreaga. Si atunci cand spunem ingrijire minima, ne referim la sters de praf, ferit de soarele puternic si sa fii atent sa nu fie taiata panza… si nimic mai mult.
  3. Timpul – atunci cand vrei tablouri canvas personalizatetrebuie sa stii ca tu ai nevoie doar de imaginea pe care o doresti printata, de restul se va ocupa firma pe care o alegi pentru acest serviciu.

Cu totii ne dorim sa oferim cele mai frumoase cadouri, mai ales atunci cand vine vorba de cadourile pe care le vom oferi celor dragi, si atunci unde iti poti personaliza un tabloul? Ei bine, Weframe pe langa partul ca iti pune la dispozitie o gama variata de tablouri canvas – de la cele perfecte pentru bucatarie, la cele motivationale, abstracte si chiar budoir, tot la ei poti realiza un tablou personalizat. Astfel vei putea oferi celor dragi un tablou cu o amintire draga voua, la dimensiunea dorita de tine.

Ce trebuie sa faci? Primul pas este acela de a selecta imaginea dorita. Aceasta trebuie sa aiba maxim 15 MB si sa aiba urmatoarele terminatii: jpg, jpeg, jpe, png sau gaf. Mai apoi sa alegi dimensiunea dorita, poti alege din urmatoarele dimensiuni:

  • Mic: 35 cm X 50 cm;
  • Mediu: 50 cm X 70 cm;
  • Mare: 70 cm x 100 cm;
  • Foarte Mare: 85 cm X 120 cm.

Apoi vei vedea o simulare, pentru a reusi sa iti faci o idee despre modul in care acesta va arata. Ultimul pas este acela de a adauga tabloul in cos si sa astepti ca acesta sa iti soseasca la usa, lucru care se va intampla in 24 – 48 de ore de la plasarea comenzii. Nimic mai simplu, nu-i asa?