Tarotul pentru incepatori

La fel ca majoritatea oamenilor, ai fost, probabil, curios despre cardurile de tarot si cum functioneaza de fapt acestea. Desi pachetele de carti de tarot sunt tiparite intr-o mare varietate de stiluri, cu o larga varietate de intentii, au fost folosite pentru a ajuta oamenii sa ia decizii timp de sute de ani. Daca sunteti interesat de o lectura, daca sunteti pe cale de a lua o decizie mare sau sunteti doar curiosi despre ce e vorba, s-ar putea sa nu stii de unde sa incepi exact.

Tarot – Elementele de baza

Sa incepem cu o scurta explicatie a ceea ce sunt cartile de tarot, si modul in care o etalare tarot functioneaza. Pentru a efectua o citire, veti avea nevoie de un pachet de carti de tarot. Aceste punti au, in general 4 costume de 14 carti, inclusiv 10 carti principale si 4 carti de fata (adica, Rege, Regina, Knight, si Jack).

Puntile de Tarot au, de asemenea, al cincelea set unic, cu 22 de carti, oferind Arcana Major. Aceasta punte poate fi folosita pentru a oferi indrumare spirituala, sau sa ajute oamenii sa ia decizii. Daca sunteti interesat in obtinerea unei lecturi, veti avea trei optiuni principale:

O lectura on-line

O lectura de Tarot online va poate ajuta sa luati o decizie mare, fara a fi nevoie sa iesiti din casa. Preturile variaza de la cativa dolari la cateva sute de dolari, in functie de serviciul ales si puteti obtine, in general, o lectura de o ora. Daca alegeti un profesionist care stie ce face, acest lucru poate fi o optiune excelenta.

O lectura in persoana

De asemenea, poate doriti sa obtineti o lectura in persoana. In functie de unde locuiti, poate exista o locatie fizica in cazul in care puteti avea o lectura de facut in numele dumneavoastra. Este posibil, de asemenea, sa aveti un prieten care citeste carti de tarot, si astfel poate fi in masura sa ofere o lectura pentru tine. Aceasta este o optiune preferata, dar nu va avea intotdeauna pe cineva disponibil imediat.

Fa tu insuti lectura

Daca va simtiti aventuros sau daca doriti sa aflati mai multe despre tarot, ati putea studia, de asemenea, cum sa faceti chiar dvs. o lectura de tarot. Prima ta citire carti tarot s-ar putea simti dificila si confuza, dar cu practica, puteti invata cum sa cititi cartile astfel incat sa primiti raspunsurile de care aveti nevoie.

Invata sa citesti cartile

Indiferent de modul in care alegeti sa obtineti o lectura, este o idee buna sa te familiarizezi cu unele dintre cartile de tarot. In acest fel, veti avea mai mult context pentru rezultatele sesiunii. De exemplu, fiecare carte simbolizeaza o gama de elemente distincte, sentimente, si caracteristici. Baghetele simbolizeaza pasiune, dorinte, creativitate si energie.

Cupele simbolizeaza emotii, dragoste, romantism, intuitie, si spiritualitate. Sabiile simbolizeaza provocare, un conflict, o actiune si schimbare. Pentacles simbolizeaza sanatate, bogatie si posesiuni materiale. Nu este deloc dificil, trebuie doar sa te informezi corect si sa iti folosesti intuitia pentru a obtine o citire cat mai corecta si mai precisa.