Victorinox Swiss Army- ghid pentru cumparatori

Atunci cand armata elvetiana si-a fabricat pentru prima data faimoasele cutite elvetiene, in urma cu mai bine de un secol, si-a castigat reputatia la nivel mondial pentru calitate, design si precizie. Lucuri de neegalat nici pana in ziua de astazi. Aceasta mostenire este valorificata bineinteles de Victorinox si in realizarea de ceasuri ale armatei elvetiene. Ceasurile de mana Victorinox sunt singurele ceasuri autorizate sa poarte numele “Swiss Army”. Acest lucru fiind stabilit chiar de catre guvernul Elvetiei, deoarece ceasurile sunt cu adevarat demne sa duca mostenirea mai departe.

Cu asa o reputatie si fiindca au o selectie uriasa de ceasuri de lux din care ati putea alege, ar putea fi dificil sa decideti care ceas este cel mai potrivit pentru voi. Prin acest articol vom trece putin prin toate colectiile Victorinox disponibile. Astfel ca veti avea la finalul acestuia, informatiile pe care le cautati.

Gamele principale de ceasuri Victorinox disponibile in zona de sport, ar fi impartita in trei categorii principale: Active Collection, Classic Collection si Professional Collection. Fiecare dintre aceste colectii este special conceputa pentru a viza un anumit public tinta, cu un anumit stil de viata, lucru care este nevoie sa il stiti inainte de luarea deciziei cumpararii unu ceas de mana Victorinox, fie el de barbati sau femei.

 

  • Active Collection

Dupa cum sugereaza si numele, este conceput pentru cei care au un stil de viata dinamic, activ. Ceasul din aceasta gama este unul robust. Daca iti doresti un ceas de calitate pe care sa il porti in fiecare zi, capabil sa indure alaturi de tine o zi incarcata, atunci colectia Active este potrivita pentru tine. Aceasta colectie include urmatoarele modele de ceasuri: Base Camp, ST Collection, Night Vision si Convoy Chrono. Ceasurile din gama Base Camp au o inchidere de siguranta cu dubla blocare, fiind proiectate pentru rezistenta. ST Collection are distinctiv un trandafir rotativ care indica cele patru puncte cardinale: nord, sud, este si vest, facandu-l ideal pentru orice iubitor de drumetii si calatorii. Ceasurile Victorinox Night Vision au module de lumina LED cu consum redus, pentru iluminarea cadranului. Ceasurile Convoy Chrono au scara tahimetru si cronograf, continand mai multe informatii decat un ceas obisnuit. Toate ceasurile din gama Active Collection sunt capabile sa reziste in medii dure, fiind destinate celor care vor sa le poarte zi de zi. Calitatea este garantata.

 

  • Classic Collection

Ceasurile din colectia Classic sunt descrise ca fiind ceasuri sport de lux. Au caracteristici clare, cu aspect elegant, avand curele din piele sau bratara din otel inoxidabil. Gamele disponibile din colectia Classic, sunt: Summit XLT, Infantry, Maverick II, Alliance, Officers 1884, Ambassador, SSC Mechanical, SSC Automatic Chrono, Ladies Vivante Watches, Gents Chrono Classic Watches. Diferentele dintre ceasurile din colectia Classic tin de disegn. Unele modele au in plus fata de altele din aceeasi gama anumite functii: alarma, altele au acele luminoase, unele au cristal safir in timp ce altele au cristal mineral rezistent si tot asa. Ceasurile din colectia Classic sunt destinate barbatilor moderni, cu gust impecabil.

 

  • Professional Collection

Ceasurile de mana din aceasta gama sunt orientate catre persoanele mai high-tech. Colectia Professional include urmatoarele game: Divemaster 500, Airboss, Seaplane si  ChronoPro. Ceasurile Divemaster 500 sunt ceasuri rezistente la apa pana la 50ATM. Ceasurile Airboss sunt concepute pentru cei ce iubesc aviatia.

 

Toate ceasurile din colectiile de mai sus, ceasuri disponbiile si pe magazinul online de ceasuri originale pentru barbati si femei www.orologi.ro, sunt fabricate la cea mai inalta calitate. Calitatea VIctorinox.